Lokal komercial dhe dokumentacioni - ARB KOMERC
15425
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15425,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Hapsira komerciale ju ofrohet klienteve qe janë

të interesuar për blerje të hapsirës ose marrje me qera.

Sipërfaqja e hapsirës e disponuar për shitje ose

dhënje me qera është 172 m2Lokali është i gatshëm

për përdorim dhe gjendet ne katin përdhesë te ndërtesës.

Çmimi i shitjes është 2000€/m2Çmimi i dhënjes me

qera është 10€/m2Na kontaktoni ne

Email: shitje@arbkomerc.com , në numrin e

telefonit +389 76 276 000 ose duke mbushur

formularin e më poshtëm:

    Date
    Category
    Lokali