Banesa në qendër të Tetovës me sipërfaqe 83m2 - ARB KOMERC
Banesa Tetove Shitje Qender
15324
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15324,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ARB Komerc Logo, Banesa në qendër të Tetovës Apartament

Banesa në qendër të Tetovës me sipërfaqe 83m2

me pamje nga Sharri.Ndërtesa posedon 7 kate

dhe është e pajisur me ashensor me kapacitet

prej 5 personave.Çmimet për këtë lloj banese(apartamenti) fillojnë nga

750 Euro kati i 4’tët. Çmimet ndryshojnë varësisht

nga kati në të cilin gjendet banesa(arpartamenti).

Të gjitha banesat(apartamentet) janë me dokumentacion

të rregullt. Mundësojmë shitje edhe me kredi

varësisht nga kushtet qe duhet ti plotësoni ndaj

bankes perkatese. Kemi marrëveshje dhe ofrojmë

kushte të mira përmes çdo banke. Për informacion

më të detajshëm rreth dokumentacionit, ofertës së

bankave dhe njohuri tjera rreth banesës(apartamentit) ju

lutemi na kontaktoni me anë te Email: shitje@arbkomerc.com, 

numrit të telefonit:+389 76 276 000, ose duke

mbushur formularin e më poshtëm:

    Category
    Sharri