Banesa në qendër të Tetovës me sipërfaqe 92m2 - ARB KOMERC
Banesa Tetove Shitje Qender
15406
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15406,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ARB Komerc Logo, Banesa në qendër të Tetovës Apartament

Banesa në qendër të Tetovës me sipërfaqe 92 m2.

Ndërtesa posedon 7 kate dhe është e pajisur me

ashensor me kapacitet prej 5 personave.

Çmimet për këtë lloj banese(apartamenti) fillojnë

nga 750 Euro kati i 4’tët. Çmimet ndryshojnë

varësisht nga kati në të cilin gjendet banesa(arpartamenti).

Të gjitha banesat(apartamentet) janë me dokumentacion

të rregullt. Mundësojmë shitje edhe me kredi

varësisht nga kushtet qe duhet ti plotësoni

ndaj bankes perkatese.Kemi marrëveshje

dhe ofrojmë kushte të mira përmes çdo banke. 

Për informacion më të detajshëm rreth

dokumentacionit, ofertës së bankave dhe njohuri

tjera rreth banesës(apartamentit) ju lutemi na kontaktoni

me anë te Email: shitje@arbkomerc.com, numrit

të telefonit:+389 76 276 000, ose duke mbushur

formularin e më poshtëm:

 

    Date
    Category
    Qyteti