Kompania ARB Komerc - ARB KOMERC
72
page-template-default,page,page-id-72,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Kompania ARB Komerc

Kompania ARB KOMERC

Me më shumë se 31 vite eksperiencë në sektorin e ndërtimit, tregëtinë e materialeve për ndërtim dhe patundshmërive kompania ARB Komerc është një lider në tregun e Maqeonisë veri perëndimore.

ARB Komerc synon të ofrojë materiale ndërtimi, dhe ndërtime më cilësore në tregun maqedonas, duke u bërë zgjedhje e parë për klientët dhe njëkohësisht udhërrëfyes për përmirësimin e standartit të ndërtimit në vendin tonë.